Warning: Undefined array key "HTTP_X_WP_TEMPORARY" in /data/9/b/9bf61601-443e-45ec-973f-7f2bbc30935f/torveca.sk/web/wp-config.php on line 74

Warning: Undefined array key "HTTP_X_WP_TEMPORARY" in /data/9/b/9bf61601-443e-45ec-973f-7f2bbc30935f/torveca.sk/web/wp-config.php on line 75
Torveca – Torveca

Umenie praženia už od roku 1930

Vášeň pre kávu

Po dobu viac ako 80 rokov sa Torveca usiluje o najvyšší štandard produktov.

Dnes je každá fáza výrobného procesu spracovávaná s rovnakou vášňou a odhodlaním a jej prírodné zmesi sú získavané pomalým pražením bôbov. To všetko pomaly vytvára nadčasovú a originálnu arómu.

Zmesi Torveca sa starostlivo sledujú, a to od najskorších fáz výroby až po balenie a dodanie, v súlade so zdravotnými a bezpečnostnými predpismi.

Vďaka vybraným surovinám v spojení s použitím technologicky vyspelých výrobných prístrojov sú zmesi Torveca sofistikované a dokonale vhodné pre bary a reštaurácie. Kapsuly a zmesi Torveca znamenajú, že jeho typickú zmes si môžete vychutnať doma aj v kancelárii každý deň.

Kvalitu značky Torveca zaručujú štyri generácie odborníkov, ktorí dôsledne dbajú na celý proces výroby.

Káva Torveca je dostupná po celom Taliansku. Svoje výrobky dodáva priamo spoločnostiam Novara, Piemont, ako aj Vigevanu, Pavii a celému Lombardsku.
Okrem distribúcie svojich výrobkov v Taliansku spoločnosť Torrefazione Torveca už niekoľko rokov vyváža svoje výrobky do zahraničia, najmä do Francúzska, Grécka, Čile, Rakúska a Fínska.

Torveca je vyrábaná s úprimnou vášňou už od roku 1930.

História

Torrefazione e Vendita Caffè (Torveca) bola založená v roku 1930 mužom menom Natale Biagio Invernizzi, pionierom v distrubúcií kávy do kolónií, ale aj do barov a reštaurácií. V 50-tych rokoch pod vedením Fortunata Monginiho sa spoločnosť preslávila svojimi typickými zmesami a špecifickými metódami výroby.

Praženie

Výber čerstvých materiálov:
Výber a kúpa čerstvých kávových zŕn je zabezpečovaná priamo značkou Torveca: Špecialisti značky Torveca ochutnávajú vzorky, ktoré prídu spoločnosti, aby zaistili neustálu kvalitu zmesí Torveca.