Umenie praženia už od roku 1930
História

Torrefazione e Vendita Caffè (Torveca) bola založená v roku 1930 mužom menom Natale Biagio Invernizzi, pionierom v distrubúcií kávy do kolónií, ale aj do barov a reštaurácií. V 50-tych rokoch pod vedením Fortunata Monginiho sa spoločnosť preslávila svojimi typickými zmesami a špecifickými metódami výroby.
80-te roky znamenali pre Torvecu viac inovácií v produkcii a elektronicky kontrolovanú výrobu. Táto fáza vývoja prebehla pod vedením Dottoreho Marca Viscontiho, ktorému Torveca vďačí za súčasný úspech a dôležitosť.
V súčasnosti sa vďaka nadobudnutým skúsenostiam, štruktúre spoločnosti a šikovným zamestnancom môže zaradiť medzi spoločnosti, ktoré vedia zásobovať zákazníkov produktami na svetovej úrovni.
Od roku 2007 Torveca pridala produkty určené pre malé kancelárie a rodiny do svojho portfólia. Inovatívny dizajn, využité kvalitné materiály a precíznosť pri výrobe garantujú zákazníkom kvalitu a spoľahlivosť na tej najvyššej úrovni, aby si vedeli espresso vychutnať na rovnakej úrovni ako v kaviarni kedykoľvek.